diumenge, 18 de maig del 2014

2ª Cronoescalada Memorial Cristian Méndez Cavalle


Teníem molta il·lusió en la prova d’avui  perquè havíem preparat una matinal ben complerta. Però no sempre surten les coses com un desitja  i no hem tingut la resposta que esperàvem. Poca gent s’ha decidit a pujar i participar amb naltros d’una prova que va néixer  com a alternativa a les clàssiques curses de molts quilometres i que, enguany, havíem fet encara més atractiva amb una sortida pels camins del terme i una super paella per rematar la jornada. Tot i això, no mos desanimem i ja estem preparant la 3ª Cronoescalada amb un format diferent  que, creiem, serà més engrescador. Però no avancem esdeveniments i centrem-nos en lo que ha donat de si la trobada d’avui.

Sortida de tots los participants a les 9 tocades i amunt que fa pujada: 6 quilometres i 300 metres de desnivell. El primer d’arribar a dalt ha estat Lluis Lozano amb un temps de 23:18 i, per part de les fèmines, Montse Lahosa amb un temps de 28:08. I així, tot queda a casa. Un cop tots a dalt, baixem en grup passant pel sender de la font i cap al lloc de sortida per descansar una mica, menjar l’entrepà i fer el repartiment de premis. Desprès, tots a la bici una altra vegada i marxem a fer un tomb pels camins del terme passant per pistes, senders, baixades, pujades i amb un ritme tranquil, que tampoc era qüestió d’anar amb la llengua fora, sinó de fer gana per la paella que mos estava preparant lo mestre paellero Angel.  I quina paella!! No n’ha quedat res de res. Haurem de buscar més excuses per fer dinars com aquest.

Volem donar les gracies a tots  i totes les participants que han volgut compartir amb naltros un molt bon dia de bici. A Bicisports Aubanell, Celler Cedó Anguera i l’Ajuntament de Tivissa per la seua col.laboració. I a tots los voluntaris pel seu ajut desinteressat.

L’any que ve, més i millor.