dimarts, 15 de juliol del 2014

8ª Marxa btt Senders del Dip


Un any més vam anar a Pratdip per participar en una cursa que mos queda molt a prop i que cada any mos agrada més. I es va notar amb la quantitat de socis que hi vam fer cap: 6. Una multitud, si tenim en compte que, últimament, l’únic que fa curses és l’Angel. I això és una mostra de que, quan una cursa està ben feta, ben preparada i pensada per xalar i no patir, la gent respon i repeteix.
Com ja és costum , arribem amb temps de sobres per anar a buscar el pitral, la bossa d’obsequis, menjar alguna cosa i preparar-ho tot sense presses. La cursa comença després de fer un minut de silenci pels que mos han deixat quan anaven en bici, com l’últim noi que van atropellar aquesta mateixa setmana a Riudoms. La mateixa historia de sempre i sobre la que no m’estendré més perquè diria coses massa grosses. Fem l’habitual tomb al poble per estirar el grup i cap a la Carabassa, un bon calentament pels que tenien una mica de fresca. Després d’això la cursa se’n va direcció Montroig baixant i planejant per pistes, camins i senders acompanyats d’un ventet ideal per anar amb bici. Quan comencem a tornar cap a Pratdip ja sabem que tot lo que hem baixat, ho haurem de pujar i hi ha algunes rampotes que t’obliguen a apretar les dents i bufar fort. Però tot te el seu premi i quan tornem a ser dalt de la Carabassa, una rialla se mos dibuixa a la cara. Ultima baixada cap a Pratdip a bon ritme i gaudint al màxim del senderet que acaba a la carretera i que mos porta fins a l’arribada. Avui mos és igual si arribem en la posició 200 o la 250. Hem vingut a xalar i hem xalat molt. I encara xalarem més a l’entrar al pavelló i trobar-mos uns plats amb truita, pa amb tomaca i pernil, olives, coca amb recapte, begudes variades... Una molt bona manera d’acabar la nostra participació a la VII Marxa de btt de Pratdip.
Com sempre, felicitar a l’organització i a tots los voluntaris per una cursa que tenim fixa al nostre calendari de sortides. I enguany han tingut al personal entretingut amb dos rosses espectaculars que es passejaven pel pavelló i que van fer babejar a més d’un, sobretot la que ensenyava anca poderosa. Com me va dir una dona aquest dissabte, los homes només tenim una neurona i no la tenim al cervell.
I diumenge farem la 3ª Pedalada Popular pensada perquè la gent més jove s’animi a agafar la bici i a fer un tomet pels camins més planets del poble. Tot un repte per Tivissa, on lo més pla que hi ha és lo camp de futbol. 

Classificació dels socis d’un total de 162 participants:

  • Victor – 51
  • Andreu – 56
  • Oscar – 89
  • Ferran – 128
  • Angel – 129

L’Antonio va decidir fer la curta perquè no es trobava massa fi i com que no sap anar tranquil, segur que ho hauria patit. Tot i això va acabar en la 10ª posició d'entre més de 100 participants.